Treceți la conținutul principal

Bultz


ATENTIE!
N-am mancat in viata mea si nici n-am vazut macar.
Vic a venit din delegatie a povestit cu lux de amanunte ce a mancat, iar la final a zis: "mama, ai putea sa faci si tu?" Cum am luat-o ca pe o provocare nici macar n-am google-it. Ce-o fi asa o mare branza, mi-am zis?Azi cand "ne-am vorbitara" la telefon, si-a amintit ca am promis si mi-a dat si timp de executie, ca avea o foame si o pofta mare.
Asa ca - la treaba!
Am facut o mamaliga. Si-am intins-o in tava. Asa m-a dus capul. I-am bagat un strat de branza de oi, ca asta era prin dotare









si pentru ca frigea prea tare am pus la gratar niste ... alea, alea....
le-am intors nitelus



si mai apoi am pus si mingiutele la gratar, ca asa a zis Vic, ca avea dungi ca de gratar
Am bagat repede doar cate 1 ou, n-am vrut eu sa fac cate 2 , le-am pus repede pe farfurie, am tras o poza, ca sa am sa compar daca intuitia sau descrierea lui Victor corespunde cu realitatea si gata! De la baieti am primit toate felicitarile! Mai mult Victor a excalamat: - Esti (adica moi) fenomenala. Ce poate fi mai frumos si mai determinant ?! I-am saturat si-au mancat cu mare placere! Ce daca e o oala plina cu sarmale in frigider!
Gata!
BIS!  BIS!!




Comentarii

torturile Sandei a spus…
Vai de mine cat de bine arata ! Trebuie sa fac si eu .
Carmen Manu a spus…
Multumesc frumos. S-a cerut bis si la mine!
Unknown a spus…
Daca a fost cu bis, inseamna ca este o reteta care trebuie incercata ;)
Carmen a spus…
Revin cu dovezi, nu doar vorbe goale!

Cele mai vizitate

Tort cu volan pentru Stefan

La multi ani, Stefan! Sa-mi traiesti!

Placinta trandafir

Plașantă trandahir pe repede si pe hèităreală! Dânsa nu s-o rășît dar iaca rațeta! Hai, iubiti-ma! 1 pachet de foi de placinta si 50 grame unt topit. Vedeti voi cum îl topiti. Eu mi-am făcut muci cuptorul cu microunde, mai bine îl puneam pe h'aragaz. Prim-as data se face un preludiu scurt cu forma. Se unge ca la masaj. Apoi se apuca cu nesaț o foaie, se vopsește cu untul pricinos si se aduna foaia evantai cu destele si se înșurubează, se pune fix în mijlocul formei următoarea foaie la fel dar adunata asa ca pentru a-ti face un evantai se pune în tava din locul unde se termina prima si se învârte după mijloc si ii dai înainte. Aceleași dejte de mai devreme asejeaza pliurile după cum ii place lu' ochiu. Se vâră cu talent strigând Oleee! în cuptor la 175 de grade. Cat își face treaba lui, tu faci treaba ta. Spargi cu placere 3 oua adaugi 200 gr zahar tos si le bâțâi o lecuta cu telul.asta după ce pe aragaz intr-un ibric se încălzesc 400 ml de lapte cu coaja de lămâie, un baton de

Cel mai si cel mai Cozonac autor Mircea Banu - Cozonac impleticit - pentru ca robot Kenwood

Tort pentru barbati (sani sau tate)

Si juniorul care incepuse sa se bucure..... Si ... "ïnculpata" incercand sa repare imperfectiunile Tortul este facut acum aproape 2 ani, nu-mi amintesc din ce l-am facut. Stiu doar ca sanii i-am croit din ce a cazut din lateralele tortului si am facut greseala de a insiropa blatul cupelor, sa va mai spun ca aveau tendinta de a se dezintegra? Pasta in care l-am imbracata a fost din marshmelow (daca am scris corect?) si evident ca n-a ajuns. Cu greu imi stapaneam lacrimile. Pe atunci n-aveam timp nici sa rasuflu si totusi l-am facut.

Ridiche decor

Nimic mai simplu si frumos decorul din ridiche. Avantajul este ca se poate face cu o zi inainte de masa festiva. Am sa las imaginile sa vorbeasca si daca apar intrebari va astept