joi, 15 decembrie 2016

Ca sa nu mai scartai am testat Litomove

Nu stiam despre Litomove nimic, nici macar nu auzisem pana ce Buzzstore  a facut cunoscuta campania de testare produsului Litomove
Nici n-am stat pe ganduri si m-am inscris. 
M-am bucurat si nu am avut nici macar vreo secunda frica in suflet. 
A sosit pachetul, m-am pus pe treaba destul de increzatoare ca deh am ajuns la varsta cand devin crocanta! Ba doare un picior, ba un umar, sa nu mai vorbim de spate, ca doar am facut sport la viata mea!
 Se puse a voastra Carmen sa citeasca, sa studieze prospectul ! Hotararea luata: o sa inghit 3 pastile la o singura inghititura, ca poate n-ar fi rea nici ceva lecitina sa nu uitam cand si cand!
 Ba, zic, rau n-are ce sa faca e :
LITOMOVE este un produs 100% natural, extrem de eficient în combaterea degradării cartilajelor din articulații. Fiecare capsulă conține pulbere din 3 tipuri de pulbere de măceșe, în mare parteRosa canina, cultivate în Chile, de la 200 m la 700 m deasupra nivelului mării, foarte bogate în ingrediente active.
 Le-am dat si prietenilor sa citeasca, le-am povestit despre ce scrie in prospect, concluzia generala si sincera a cam fost de genul :"asteptam sa termini tu experimentul "

 Inca nu am terminat toata cura dar semnele sunt vizibile deja. Ma misc mai usor, ma simt mai bine dar mai ales si foarte important nu am racit deloc. Lesne de inteles de ce. Macesele sunt benefice pentru sanatate. Cat ceai de macese de Romania am baut eu la viata mea cand raceam!
Pulberea din fructe de măceșe fără semințe în concentrație mare, de 2250 mg/ zilnic, are eficacitate dovedită clinic în menținerea articulațiilor sănătoase și flexibile, iar vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor

Măceșele au fost folosite de-a lungul timpului în special pentru conținutul de vitamina C. Însă pulberea de măceșe conținuta de LITOMOVE are numeroase alte ingrediente active, formând un complex unic, Rosenoids®

 Si azi 3 si maine 3 si iar cate 3 am ajuns sa merg din nou pe bicicleta chiar daca afara e frig
 si niciodata singura, cu asistenta desigur. Ma priveste si probabil ca zgomotul pedalelor sau o adoarme gata sa cada de pe calorifer
 sau o enerveaza miscarea regulata a pedalelor si o apuca gheruiala.

3 CAPSULE PE ZI DE LITOMOVE CU ROSENOIDS MI-AU REDAT MOBILITATEA

„Nivelul durerii s-a redus și mi-am reluat activitățile obișnuite. Astăzi, lucrurile sunt diferite: pot să mă dau jos din pat mult mai ușor, am mobilitate mai mare și nu mai trebuie să stau în casă din cauza durerii.”

voi continua!

Niciun comentariu: