Treceți la conținutul principal

Buturuga mentolata


Am folosit sirop de menta pentru parfumarea cremei  si imbogatirea gustului de ciocolata.S-a cerut bis! Am fost criticata : "prea putin!" Pozele au fost cumplit de greu de facut. Tava precum si glazura straluceau prea tare, pana la urma am reusit sa selectez cateva pentru "posteritate".

Comentarii

Hrincu Ana Maria a spus…
Foarte rar se intampla in viata ta sa intalnesti o persoana fata de care nu ai decat admiratie si cuvinte de lauda.Iar eu am avut deosebita placere ca acum 2 ani sa o cunosc pe Carmen si pot sa spun cu mana pe inima ca atat pe plan personal cat si pe plan profesional este o persoana care intruneste calitati deosebite.Tot timpul ne spunea ca ne iubeste(mie si colegelor mele)si poate ca pe moment nu intelegeam prea bine vorba ei dar ne facea sa simtim asta in fiecare zi!Sa stii ca nu am uitat nici acum cat de buna a fost ciorba de afumatura!Si sper sa mai gust din prajiturile deosebite pe care le faci.Te pup si iti doresc tot binele din lume!Ana Maria
Carmen M a spus…
Doamne, Ana, ce cuvinte... mi-au dat lacrimile! Multumesc!
Carmen M a spus…
Doamne, Ana, ce cuvinte... mi-au dat lacrimile! Multumesc!

Cele mai vizitate

Tort cu volan pentru Stefan

La multi ani, Stefan! Sa-mi traiesti!

Placinta trandafir

Plașantă trandahir pe repede si pe hèităreală! Dânsa nu s-o rășît dar iaca rațeta! Hai, iubiti-ma! 1 pachet de foi de placinta si 50 grame unt topit. Vedeti voi cum îl topiti. Eu mi-am făcut muci cuptorul cu microunde, mai bine îl puneam pe h'aragaz. Prim-as data se face un preludiu scurt cu forma. Se unge ca la masaj. Apoi se apuca cu nesaț o foaie, se vopsește cu untul pricinos si se aduna foaia evantai cu destele si se înșurubează, se pune fix în mijlocul formei următoarea foaie la fel dar adunata asa ca pentru a-ti face un evantai se pune în tava din locul unde se termina prima si se învârte după mijloc si ii dai înainte. Aceleași dejte de mai devreme asejeaza pliurile după cum ii place lu' ochiu. Se vâră cu talent strigând Oleee! în cuptor la 175 de grade. Cat își face treaba lui, tu faci treaba ta. Spargi cu placere 3 oua adaugi 200 gr zahar tos si le bâțâi o lecuta cu telul.asta după ce pe aragaz intr-un ibric se încălzesc 400 ml de lapte cu coaja de lămâie, un baton de

Cel mai si cel mai Cozonac autor Mircea Banu - Cozonac impleticit - pentru ca robot Kenwood

Tort pentru barbati (sani sau tate)

Si juniorul care incepuse sa se bucure..... Si ... "ïnculpata" incercand sa repare imperfectiunile Tortul este facut acum aproape 2 ani, nu-mi amintesc din ce l-am facut. Stiu doar ca sanii i-am croit din ce a cazut din lateralele tortului si am facut greseala de a insiropa blatul cupelor, sa va mai spun ca aveau tendinta de a se dezintegra? Pasta in care l-am imbracata a fost din marshmelow (daca am scris corect?) si evident ca n-a ajuns. Cu greu imi stapaneam lacrimile. Pe atunci n-aveam timp nici sa rasuflu si totusi l-am facut.

Ridiche decor

Nimic mai simplu si frumos decorul din ridiche. Avantajul este ca se poate face cu o zi inainte de masa festiva. Am sa las imaginile sa vorbeasca si daca apar intrebari va astept